Schilderwerk

De gediplomeerde vakmensen van Wobben Schilders realiseren divers binnen- en buiten schilderwerk bij bedrijven, instellingen en particulieren

Om een langere levensduur van de verf te bevorderen en om de woning een optimale uitstraling te geven is het aan te raden om het schilderwerk jaarlijks geheel schoon te maken met spons en waterspuit. Om het schilderwerk weer te laten glimmen kan men een scheutje auto shampoo Wash & Shine bij de emmer in doen. Spons eerst het schilderwerk grondig schoon. Zet daarna de waterspuit in een fijne sproeistand en spoel het schilderwerk af. Let op: een harde waterstraal kan het schilderwerk beschadigen. Maak het schilderwerk schoon in het voorjaar. U geniet dan de hele zomer van de frisse en glanzende kleuren.

Onder het motto Onderhoud is Behoud denkt Wobben Schilders graag een aantal jaren vooruit. Wij werken vaak met een meer-jaren planning. De voordelen hiervan zijn duidelijk. Voor u betekent dit minder denk- en planwerk en een gegarandeerd uitstekende conditie van uw onroerend goed. Voor ons betekent dit een efficiënte planning van ons werk. Van dit voordeel profiteren ook onze opdrachtgevers. Hieronder ziet u een voorbeeld van een 10 jaren onderhoudsplanning.

De kwaliteit van de ondergrond bepaalt mede de duurzaamheid van het schilderwerk. Wobben Schilders begint daarom altijd met een inspectie en eventuele behandeling van het te schilderen object. Het preventief behandelen van hout en houtconstructies zorgt voor een duurzame instandhouding van deze ondergrond. Hierdoor wordt de kwaliteit en de levensduur van het schilderwerk positief beïnvloedt. De onderhoudcyclus van uw pand wordt hierdoor langer en dus voordeliger.

Naast het toepassen van preventieve maatregelen zal Wobben Schilders ook altijd reeds aangetaste houten elementen repareren. Dit doen we door het verwijderen van het ongezonde hout en het aanbrengen van een reparatiemiddel. Indien nodig zullen we nieuwe onderdorpels en stijlen monteren. Repareren van kozijnen is veelal goedkoper dan het compleet vervangen en is zeker minder belastend voor het milieu.

Wobben Schilders is erkend Repair-Care specialist. Bij ons werken vakmensen die speciaal opgeleid zijn om reeds aangetaste gevel elementen op een verantwoorde wijze te repareren of preventief te behandelen.

TOP