Wandafwerking

Wobben Schilders helpt u graag bij het selecteren van de juiste wandafwerking, want naast verf zijn er nog tal van andere mogelijkheden.

Kleuradvies

Een kleur uitkiezen is lastig. Een kleurcombinatie selecteren vaak nog moeilijker. Uit ervaring weten we dat uw tevredenheid over de gekozen kleuren in sterke mate uw tevredenheid over het totale schilderwerk voor een groot deel bepaalt. Wobben Schilders helpt u dan ook graag bij het selecteren van de juiste kleuren en kleurcombinaties. Zo voorkomt u teleurstellingen achteraf.

Bij ons kleuradvies houden we rekening met:

  • De smaak van de opdrachtgever
  • De functie van het object  en/of de te schilderen elementen
  • De aanwezige of gewenste lichtval / verlichting
  • Structuurverschillen

Kleuren bekijken en beoordelen is een belangrijke vaardigheid van een vakschilder. Vaak schilderen we een proefkozijn of proefwand om samen met de opdrachtgever te beoordelen of de gekozen kleur of kleurcombinatie de juiste is.

Indien gewenst maken we een digitale foto van het te schilderen object. Door deze foto met speciaal hiervoor ontwikkelde software in te kleuren presenteren wij een reëel beeld van het gewenste eindresultaat. Ook kunt u zo eenvoudig verschillende kleurcombinaties beoordelen.

TOP